Tribina SDA u Lukavicama

Homeinmedia danas

Tribina SDA u Lukavicama

SDA u Naprelju i Goricama

Lijepo vrijeme i jesenji radovi nisu spriječili mještane Lukavica da se okupe u prostorijma mjesnog Doma i prisustvuju tribini Stranke demokratske akcije.

Pred velikim brojem prisutnih članova, simpatizera i građana predstavljena je Izborna platforma Stranke demokratske akcije pod nazivom “Stabilnost, razvoj, integracije“  čiji je strateški cilj članstvo Bosne i Hercegovine u Nato savezu i kandidatski status za članstvo u Evropskoj uniji.

Kandidati Stranke demokratske akcije, za sve nivoe vlasti su istakli značaj predstojećih izbora kao i svoja gledišta na društveno-političku, ekonomsku i socijalnu situaciju u Unsko-sanskom kantonu i Bosni i Hercegovini.

Mještani su izrazili zadovoljstvo urađenim kao i interes za nastavak radova na asfaltiranju puta u naselju Budim, povezivanje asfaltnim putem dionice puta od Starog Sela do Čirkića, saniranje krova i uređenje prostorija mjesnog doma su prioriteti u narednom periodu.

Na kraju tribine još jednom je nedvosmisleno data podrška Stranci demokratske akcije i njenim kandidatima na predstojećim općim izborima.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0