instant fap

Trikovi za mršaviji izgled

Najlakši način da sakrijete svoje sitne nesavršenosti jest da naglasite ono što smatrate najljepšim, bilo da su to oči ili usta – izbor je vaš.

Veće oči
Pažnju s bucmastih obraza preusmjerite na oči. Naglasite gornje uglove očiju crnom olovkom i maskarom, a što su vaše oči veće to će ostatak lica izgledati mršavije. Međutim maskaru nanesite samo na gornje trepavice, a ne i na donje, jer ćete ih vizualno smanjiti.

Punije usne
Ako želite u trenu izgledati mršavije, naglasite usne. Ako vaše usne izgledaju male, ostatak lica u usporedbi s njima djeluje veliko. Pošto ste nanijeli ruž, na sredinu usana stavite sjajilo jer će ih to vizualno povećati. Također, izbjegavajte olovku za usne, ona će samo vizualno smanjiti usne, prenosi Broj1.hr.

Prava nijansa pudera
Ukoliko želite vizualno smanjiti obraze nanesite ispod jagodične kosti bronzer za nijansu tamniji od vaše kože, a na jagodice svjetliju ili lagano ružičastu. Ali pazite da se ne vidi prijelaz između njih inače ćete postići suprotan efekt, piše 24 sata.

Ako želite vizualno smanjiti nos, nanesite tamniju nijansu pudera ispod nosa i na sam vrh. Želite li da širi nos izgleda uže, na njegove strane nanesite tamniju nijansu, a na most nosa svjetliju nijansu pudera.

KOMENTARI