instant fap

Turčin plovio 4.000 km da zaprosi Britanku, a zatim ga uhapsili i deportovali

U umu Ramazana Culuma to je bio krajnji čin ljubavi. Kako bi osvojio srce mlade britanske konobarice koju je upoznao na Kipru prije sedam godina, turski biznismen krenuo na osam mjeseci dugu odiseju u malenoj jahti, prevalivši 4.000 kilometara.

Opsesija

No, jedini problem bio je što Courtney Murray nikada nije pokazivala interes za njega. Štaviše, napustila je posao na Kipru kako bi pobjegla od stalnog uznemiravanja.

To, međutim, nije bilo dovoljno da odvrati Culuma od njrgovog nauma, iako je na kraju svega bio uhapšen, ostao bez posla direktora u uspješnoj firmi. Naime, njegovo putovanje okončano je hapšenjem u britanskoj luci te će biti deportovan.

Opsesija ovog 38-godišnjaka spopala ga je 2005. kada je upoznao gospođicu Murray na Kipru gdje je išao na ronjenje. Ona je radila u tamošnjem kafiću. Iako nije pokazala interes za njega te ga je poslužila samo jednom, on je uzeo broj telefona sa zida kafića i počeo da je uznemirava.

Njeni prijatelji tvrde da se u restoranu pojavio nekoliko puta – jednom je u ruci imao nož “kako bi je mogao uzeti” nakon čega je uhapšen i na kraju deportovan sa Kipra. Prestrašena Murray potom se vratila u rodni Liverpool gdje se navodno na kraju udala.

No, Culum je odbio da odustane pa je početkom 2011. pronašao Murray na Facebooku koja ga je ubrzo blokirala.

U aprilu ove godine krenuo je iz Bodruma put Velike Britanije sa ciljem da oženi Murray. Za vrijeme svog epskog putovanja, smatra se da je hapšen u Italiji i Španiji jer nije imao ispravne papire.  Borio se sa olujnim morima Jadrana i Meidterana, a u jednom momentu dobio je i hipotermiju.

Pregovarao je u Gibraltarskom tjesnacu i plovio duž obale Španije i preko Biskajskog zaljeva prije odlaska sjeverno prema engleskom kanalu.

Na svom blogu Culum je napisao da je bio u zatvoru, štrajkovao glađu, a jedno vrijeme proveo u ludnici zbog slučajnog susreta s gospođicom Murray.

Udaj se za mene

Na web stranici pod nazivom “Štrajk glađu za Courtney Murray: Svijet nije lijep bez tebe”, piše da je bio deportiran sa Kipra devet puta.

“Ti glupa djevojko, nije ti jasno zašto sam došao u Veliku Britaniju. Pronaći ću te, kleknuti ispred tebe, poljubiti ruku i zaprositi. Možeš se udati za mene ili me možete zatvoriti. To je tvoja odluka”,  napisao je Culum.

“Molim te prihvatiti moj prijedlog i podari mi porodicu. Imam samo jednu sestru. Moj otac i moja majka su umrli. Courtney, udaj se za mene. Zašto ne prihvatiš? Doći ću.”, dodao je.

U svojoj najnovijoj objavi prije dva dana, napisao je:

“Nikada nisam sanjao da emigriram, ali sam pokušao da osvojim srce anđela mog života. Sada sam u imigracionom centru. Nisam sretan. Volim vas, oprostite mi, molim vas. “

KOMENTARI