instant fap

Turisti švercuju drogu u jabuci, upaljaču, pakovanju soka…

Tokom proteklog vikenda na graničnim prelazima Rupa i Pasjak, hrvatski granični policajci zaplijenili su manje količine droge kod 14 stranih državljana starih od 18 do 32 godine, a narkotici su skrivani na neobičnim mjestima, saopšteno je iz primorsko-goranske policijske uprave

 

Osim uobičajenih skrovišta kao što su pretinci i sjedišta vozila, neki od stranaca pokušali su drogu da prenesu sakrivenu na neuobičajenim mjestima.

Nijemac star 32 godine je marihuanu sakrio u plodu jabuke, a njegov 26-godišnji sunarodnjak u pakovanju soka u granulama.

Jedan 23.godišnji Francuz sakrio je marihuanu i hašiš u prerađenom upaljaču, a Italijan je držao 23,41 gram marihuane u bočici omekšivača za veš.

Mladi Austrijanac je staklenu bočicu s marihuanom držao u donjem vešu.

Droga je zaplijenjena kod četiri njemačka, četiri francuska, dva švajcarska, dva norveška, jednog italijanskog i jednog austrijskog državljanina. Ukupno je zaplijenjeno 61,84 grama marihuane, 13,95 grama hašiša, 5,52 grama kokaina i devet tableta ekstazija (MDMA). Svi strani državljani su procesuirani na prekršajnom sudu u Opatiji, a biće i krivično prijavljeni zbog zloupotrebe droge, navodi se u saopštenju.

KOMENTARI