instant fap

Turski klub želi Ajdina Hasića i Amara Rahmanovića

Turski klub želi Ajdina Hasića i Amara Rahmanovića

Talentovani bh. fudbaler je ušao sa klupe u meču sa Kayserisporom i u nadoknadi meča je završio priču oko pobjednika pogotkom za konačnih 2:0.

“Ne mogu naći prave riječi da objasnim trenutni osjećaj. Presretan sam”, rekao je Hasić i dodao je:

“Uvijek sam govorio da ću dati sve od sebe i čekati šansu. Danas je ta šansa došla. Veoma sam sretan što sam postigao gol kojeg posvećujem porodici i svim navijačima”.

Ipak, bez obzira na gol Hasić bi ostatak sezone mogao provesti na posudbi. Turski mediji pišu da je ekipa Goztepea ozbiljno zagrizla za njega i da ga želi dovesti u svoje redove do kraja sezone

Bešiktaš je spreman da Hasića posudi kako bi dobio što više vremena za igru i kako bi prikupljao neophodno iskustvo, jer u istanbulskom velikanu ne dobija previše prostora za igru.

Interesantno je da se ovaj klub povezuje i sa fudbalerom Sarajeva Amarom Rahmanovićem. Kontakti između dvije strane postoje i vidjet ćemo hoće li eventualno Rahmanović i Hasić zaigrati u istom klubu.

Članovi Goztepea su već dvojica bh. fudbalera, Dženan Bureković i Marko Mihojević i moguće je da će se kolonija igrača iz BiH u ovom klubu dodatno povećati.

Interes za Hasića pored Goztepea pokazuju još dva kluba iz Turske. To su Rizespor i Yeni Malatyaspor, a raspituje se i belgijski Gent.

KOMENTARI