instant fap

Tvoj Telemach internet postao je još brži!

Tvoj Telemach internet postao je još brži!

Usljed sve veće potrebe korisnika za bržim internetom povećavamo brzinu Uploada u DUO i TRIO GRANDE paketima uz nepromijenjene cijene. Tačnije od 24.3. povećavamo brzinu interneta – i to ovog puta brzinu Uploada.

Nova brzina uploada unutar Trio Grande i Duo Net Grande paketa iznosit će od 40/4 Mbps do 150/9 Mbps. Tako će brzina u okviru početnih Trio i Duo Net Grande paketa biti 40/4 Mbps, umjesto dosadašnjih 40/3 Mbps; 80/5 Mbps unutar Trio i Duo Grande Family paketa, umjesto dosadašnjih 80/4 Mbps; 120/7 Mbps unutar Trio i Duo Grande Extra paketa, umjesto dosadašnjih 120/5 Mbps, dok će brzina interneta unutar najvećih Trio i Duo Grande Premium paketa dostići brzinu i do 150/9 Mbps.

Prepoznali smo potrebu pretplatnika za slanjem sve većih količina podataka i videa, tako da ćemo im novom brzinom Uploada znatno olakšati komunikaciju i razmjenu različitih vrsta mutimedijalnog sadržaja. Naš internet je odličan za surfanje, skidanje video fajlova, postavljanje fotografija, internet-kupovinu i prenos veće količine podataka.

Konstantno radimo na razvoju kablovske mreže i širokopojasnog interneta, a raspolažemo i najsavremenijim tehnologijama za kablovske modeme zahvaljujući čemu smo u mogućnosti da obezbijedimo istu brzinu i tokom neograničenog surfanja na više uređaja istovremeno.

Nove brzine Uploada bit će automatski omogućene svim postojećim i budućim korisnicima DUO i TRIO GRANDE paketa.

Naš cilj je pružiti Vam najbolju uslugu interneta, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenog sadržaja i cijene.

KOMENTARI