instant fap

Tvorac društvene igre iz 1995. godine otkrio planove Iluminata?

Tvorac društvene igre iz 1995. godine otkrio planove Iluminata?

Tvorac društvene igre iz 1995. godine predvidio je teroristički napad na New York i smrt princeze Diane, a teoretičari zavjere tvrde da je to tek početak jezivih događaja koji nas očekuju.

Nevjerovatan crtež na kartici koja je dolazila uz društvenu igru pod nazivom “Iluminati: Igra zavjere” predstavlja jezivo preciznu sliku zapaljenih kula bliznakinja Svjetskog poslovnog centra u New Yorku nakon terorističkog napada. Kartica je dolazila uz unapređenu verziju igre koja je objavljena 1995. godine, skoro 6 godina prije razarajućeg napada, piše “24 sata”.

Učesnici u igri su dobijali priliku da vode tajno udruženje Iluminata i smišljaju planove za svjetsku dominaciju. Ova organizacija, koju su proslavili romani Dena Browna, navodno je tajna grupa koju sačinjava svjetska elita koja želi da postavi „novi svjetski poredak“ i preuzme kontrolu nad čovječanstvom – ili barem tako tvrde mnogi zaljubljenici u teorije zavjere.

Činjenica da je igra o tajnoj organizaciji predvidela jedan od najvećih terorističkih napada na svijetu dodatno je razbuktala maštu mnogih na internetu koji tvrde da je on dijelo Iluminata koji su ovim aktom željeli da dobiju podršku za ratne pohode na Bliskom istoku.

illuminati-cards

Međutim, ovo nije sve. U novoj verziji igre se nalazi i kartica pod nazivom „Pentagon“ koja prikazuje centar odbrane SAD u plamenu. Pentagon je takođe napadnut istog dana, a mnogi teoretičari zavjere smatraju da to nikako ne može da bude slučajnost. Članak o ovim karticama objavljen na sajtu Cuttingedge tvrdi da nam igra „daje duhovni uvid u novi svjetski poredak“.

„Ova kartica prilično detaljno prikazuje napad na kule u New Yorku. Kako je Steve Jackson mogao da zna da će se to desiti? Na vrhu kartice jasno stoji natpis da su krivci za napad teroristi. Kule bliznakinje nije uništila teroristička nuklearna naprava, ili jeste? Ove kartice je mogao da osmisli jedino neko ko je znao o planu Iluminata jer nema šanse da bi bilo koja osoba mogla da slučajno stvori ove slike koje su se obistinile 6 godina kasnije“, stoji u članku.

Čini se da igra predviđa brojne užasne događaje

Zaljubljenici u zavjere takođe tvrde da postoje i karte koje su predvidele zemljotres i cunami u Japanu 2011. godine, pa čak i smrt princeze iane. U igri postoji kartica, koja se pojavila dvije godine prije smrti princeze Diane i koja je prikazuje okruženu paparacima. Na toj kartici stoji da je ona „imuna na napade rivala i liberalnih grupa, ali ne i na napade medija”. Ali se ipak ne spominje njena smrt.

297774

Međutim, najviše zabrinjava ono što teoretičari zavjera tvrde da igra dalje predviđa. Oni tvrde da je Jackson uspio da se dočepa planova Iluminata i da je igru iskoristio da ih obznani svijetu.

Kako navode teoretičari ove zavjere, njoj u prilog ide i činjenica da su agenti tajne službe SAD izvršili raciju na njegovom radnom mjestu prije nego što je igra objavljena ne bi li ga natjerali da je uništi.

Šta sve igra predviđa?

Ako vjerujete u teorije zavjere, onda je pred nama Treći svjetski rat.

“Treći svjetski rat“ kartica igračima daje priliku da pokrenu još jedan globalni konflikt i tako sprovedu novi svjetski poredak.

297800

Tu su još i kartice koje prikazuju udar asteroida i dolazak antihrista. Jasno je da nam se ne piše dobro.

Sa druge strane, brojni skeptici tvrde da kartice ne predviđaju ništa jer je postojao pokušaj terorističkog napada na Kule bliznakinje 1993. godine, dvije godine prije izlaska nove verzije igre.

Ali to sigurno neće spriječiti ljude na internetu da traže istinu.

KOMENTARI