U Brčkom uhapšen Nebojša Rojko zbog sumnje da je ubio srbijansku pjevačicu Jelenu Marjanović

HomeVijestiRegion

U Brčkom uhapšen Nebojša Rojko zbog sumnje da je ubio srbijansku pjevačicu Jelenu Marjanović

Croatia Airlines zbog gubitka otpušta 220 radnika

Policija Brčko Distrikta sinoć je privela izvjesnog Nebojšu Rojka, zvani “Vihor” iz Borče u Srbiji, zbog sumnje da je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović prošle sedmice.

“Sve što mogu potvrditi jeste da je policija Brčko Distrikta operativno postupila prema navedenoj osobi. Nakon ispitivanja u policijskoj stanici predat je Službi za poslove sa strancima”, kazao je za Klix.ba Halid Emkić, glasnogovornik MUP-a Brčko Distrikta.

Podsjećamo, Jelena Marjanović je nestala prije sedam dana, da bi njeno tijelo u nedjelju pronašla policija nedaleko od mjesta Borča, kod Beograda. Konstatovano je da je Jelena ubijena, a nedaleko od tijela pronađeni su i njeni lični predmeti.

Posljednji koji su vidjeli Jelenu, prije nego što je otišla na trčanje, bili su njen suprug Zoran Marjanović i njihova kćerka. U međuvremenu je policija poligrafski ispitala njenog supruga, koji je prošao poligraf. Osim njega ispitano je još nekoliko osoba, ali bez osobe koja je konkretno osumnjičena.

Nezvanično, Rojko je uhapšen u brčanskom naselju Grbavica, i trenutno je glavni osumnjičeni za ubistvo srbijanske pjevačice.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0