instant fap

U čokoladici Životinjskog carstva kupljenoj u Konzumu našao crva

Čitalac indexa koji trenutno boravi u korčuli na odmoru, ostao je nemalo iznenađen kada je kupivši krašovu čokoladicu životinjsko carstvo unutra vidio crva. čokoladica je sinoć kupljena u konzumovoj trgovini, a kako je vidljivo prema fotografijama rok je istekao prije dva dana.

“Nalazimo se na odmoru u Korčuli i nevezano za to, smatramo da bi ipak bilo uredu od svih trgovačkih lanaca da ne samo Korčulu nego i sve otoke smatraju ravnopravnima. Morali bi donositi zdrave, svježe i provjerene stvari na otoke a ne ne stare i opasne jer i ovi ljudi na otocima nisu smeća da sve jedu”, napisao nam je ogorčeni čitalac Indexa

U samom Krašu naglašavaju da se tehnološki proces proizvodnje Kraševih čokolada obavlja u strogo kontrolisanim uslovima i praktično je nemoguće da za vrijeme njega dođe do ovakvog vanjskog uticaja na sam proizvod. U odgovoru na Indexov upit u Krašu naglašavaju da se u ovom slučaju radi o čistom čokoladnom proizvodu koji sami po sebi nisu poznati po ovakvom tipu reklamacija.

Kraš: Rok je istekao, na uslove skladištenja nemamo nadzor

“Razvidno je da je proizvodu rok trajanja istekao juče, a na uslove skladištenja i izlaganja u samoj trgovini ili u samom prenosu proizvoda nakon kupovine nažalost nemamo nadzora”, kažu nam iz Kraša dodajući na kraju da im je žao što se kupcu to dogodilo upravo s njihovim proizvodom koji će bez obzira na sve navedeno zamijeniti ispravnim i to direktno iz fabrike.

KOMENTARI