instant fap

U penisu mu živi životinja i hrani se njegovom muškosti

Zamislite da vam u penisu živi nešto što svakim danom sve više raste i hrani se na vašoj ‘muškosti’. Upravo to događa se jednom 52-godišnjaku kojem ni liječnici ne mogu pomoći.

Prošlo je šest mjeseci otkako je Jackson (nazovimo ga tako za ovu priliku) počeo osjećati da živi u paklu. On doslovce sjedi u svojoj kući i bespomoćno gleda kako njegovu muškost jede živuće stvorenje čije postojanje niko ne može objasniti, a to biće koje se nalazi pod kožom njegovog penisa sve više raste. Već je naraslo do veličine ljudskog palca, a njegov sjemeni kanal veoma je nateknut.

52-godišnji čovjek iz mjesta Tembisa u pokrajini Ekurhuleni u Zimbabveu tvrdi da krv teče iz njegovog penisa. ‘Osjećam to biće kako se miče. Mogu namirisati krv. Ova je stvar živa i obitava u mojoj muškosti’, potužio se. Objasnio je i da su mu u lokalnoj bolnici samo davali antibiotik za antibiotikom, ali njegovo se stanje samo pogoršava.

‘Ponestalo im je ideja. Kazali su da sam uklet, ali ja ne spavam sa ženama drugih muškaraca. Čak i kada je ova situacija počela nisam bio u vezi, a moja žena nije bila prisutna jer živi tamo gdje radi’, objasnio je bespomoćni Jackson. Osim prijedloga da bi trebao odrezati testise, takođe mu je rečeno da bi mogao imati rak.

‘Četiri velike bolnice rekle su mi da dođem na pregled iduće godine, ali ja ne mogu čekati’, potužio se nesrećni čovjek koji je na izmaku svojih snaga. ‘Sav svoj novac dao sam liječnicima i šamanima koji su mi govorili da sam uklet. Molim vas, pomozite mi’, zavapio je čovjek.

Izvor: webcafe.net.hr

KOMENTARI