instant fap

U požaru u diskoteci najmanje 245 mrtvih!

U požaru u diskoteci najmanje 245 mrtvih!

Grad Santa Mariu na jugu Brazila potresla je strašna tragedija: u noći na nedjelju je u požaru u jednom noćnom klubu poginulo najmanje 245 mladih. Nažalost, nije isključeno da će broj žrtava još rasti. Požar je prouzrokovala pirotehnika benda koji je nastupao u klubu.

Vatra u noćnom klubu “Kis” u gradu Santa Marija, u državi Rio Grande do Sul na jugu zemlje, izbila je kada je muzička grupa koja je nastupala na bini počela da ispaljuje vatromet unutar diskoteke, navodi se u saopštenju policije, prenosi BBC.

Major Gerson da Rosa Fereira, koji nadzire spasilačKu operaciju vojne policije na mJestu zločina, rekao je novinarima da je već identifikovano 159 tIJela, koja su izneSENA iz noćnog kluba “Kis” u gradu Santa Marija u državi Rio Grande do Sul na jugu zemlje, prenosi Rojters.

Prema njegovim riječima, žrtve su se ili ugušile ili su pregažene, a broj mrtvih će vJerovatno biti preko 220, od oko 500 ljudi koliko ih je bilo u klubu u trenutku kada je vatra izbila. Britanski “Telegraf” javlja da je noćni klub, koji može da primi oko 2.000 ljudi, sinoć bio pun.

KOMENTARI