instant fap

U prvih 7 dana ovaj film pogledalo je 18.920 fanova

Snimljen kao finale najpopularnije domaće televizijske serije u posljednjih 10 godina (a i više), kino film Larin izbor: Izgubljeni princ ne prestaje obarati rekorde gledanosti. U samo tjedan dana kino distribucije, Laru je u kinima pogledalo 18.920 ljudi čime je ostvarena najbolja i najveća kino gledanost domaćeg filma ovoga milenija!

Ovakav rezultat nije imao čak niti Što je muškarac bez brkova? kojeg je u prvom tjednu pogledalo 16.659 gledatelja (film je u konačnici gledalo preko 150 tisuća ljudi).

Ovakav kino rezultat tim je već što se film još uvijek nalazi u ograničenoj kino distribuciji.

Premda ne igra u svim multipleksima u Hrvatskoj, Larin izbor može se pogledati u kinima Cineplexx u Zagrebu, Osijeku i Splitu, ali i u gradovima kao što su Pula, Dubrovnik, Samobor, Daruvar, Čakovec, Kutina, Sisak, Vodice i Koprivnica. U sljedećih nekoliko dana i/ili tjedana film bi se trebao prikazati i u Opatiji, Šibeniku, Visu, Novskoj, Velikog Gorici, Hrvatskoj Kostajnici, Korčuli, Novalji (otok Pag), Poreču i Krapini.

Cjelovečernji film Larin izbor: Izgubljeni princ izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo film.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

KOMENTARI