instant fap

Danas javna tribina sa Svetlanom Cenić

Danas javna tribina sa Svetlanom Cenić

U subotu, 19. aprila u Gradskoj vijećnici će se održati javna tribina sa Svetlanom Cenić – „Možemo li bolje“ u organizaciji Fondacije CPI i mladih snaga JU MSŠ Sanski Most.

Tribina ima za cilj da prisutne građane potakne na razmišljanje o tome na koji način mogu aktivno učestvovati u procesu izrade i odlučivanja o najbitnijem zakonskom aktu – budžetu. Prikupljanje i potrošnja javnog novca, funkcionisanje javnih institucija te realna slika bh. društva biće tema tribine interaktivnog karaktera gdje će građani imati priliku da čuju odgovore na mnoga aktuelna pitanja koja se tiču poreza, doprinosa, carina, te na koji način se troše budžetska sredstva na svim nivoima BiH.

Svetlana Cenić je dugogodišnji ekonomski stručnjak za pitanja javnih finansija i moći će Vam odgovorii na pitanja koja sebi postavljate, a niste znali kome da se obratite da dobijete objašnjenja ili se niste usudili da pitate. Dođite i postanite aktivni građani koji žele da znaju kako funkcioniše potrošnja javnih institucija i šta možete uraditi da je poboljšate.

KOMENTARI