instant fap

U Sarajevu ekskluzivno predstavljen novi Peugeot 301

U Sarajevu ekskluzivno predstavljen novi Peugeot 301

Istanbul – Moskva, Istanbul – Kazablanka… Novi Peugeot 301 prvog novembra krenuo je na turneju “ROUTE 301” kroz tri kontinenta i 17 zemalja, pri čemu će preći preko 10.000 km. U četvrtak, 8. novembra, premijerno je predstavljen i za bh. tržište – na platou ispred BBI centra

Svi oni koji o novom modelu 301 i velikoj ‘poeugeot turneji’, kao i turističkim atrakcijama 17 zemalja kroz koje na svom putu prolazi ova limuzina, žele saznati više, mogu to učiniti www.route301.peugeot.com

Novi Peugeot 301 je kompaktna limuzina dugačka 4,44 metara i međuosovinskog razmaka 2,65 metara. To je obiteljski automobil koji bi trebao privući veliki broj kupaca na svim kontinentima, a vodeći ljudi Peugeota su izjavili da je u ovaj model ugrađeno bogato iskustvo marke. A to iskustvo je odista bogato, jer Peugeot je proizvođač automobila već više od 100 godina i stvorio je mnoge limuzine s prtljažnikom koje su obilježile i još uvijek obilježavaju automobilski svijet (404, 504, 305, 405, 406, 407, 408, 508).

 

Novi Peugeot 301 je globalni model za sva tržišta, specifično je konstruiran da osvoji širok spektar zahtjevnih kupaca, koji vole limuzine s velikim prtljažnikom. Planovi Peugeota s modelom 301 su veliki, te bi s vremenom trebao postati jedan od najvažnijih modela Peugeota u smislu prodajnih brojki u svijetu. Njegov stil i vozna svojstva su moderni i prilagođeni očekivanjima različitih tržišta na kojima će biti komercijaliziran.

 

Peugeot 301 je razvijen na način da se prilagodi svim uvjetima korištenja, čak i onim ekstremnim (tople zemlje, hladne zemlje, loše ceste,…). Dugačak je 4,44 metara, a ima velike prednosti ispred druge konkurencije kao što su:

– Rekordna prostornost na stražnjim sjedalima (međuosovinski razmak od 2,65 m)
– Rekordan obujam prtljažnika od 506 dm3 (VDA 210)

 

– Sigurno ponašanje u vožnji povezano s dobrim nivoom udobnosti koji potječe od stručnosti Peugeota, a koji garantira ugodnost vožnje u svim okolnostima,
– Brojnu dostupnu sigurnosnu opremu : ESP, ABS, do 4 zračna jastuka, pomoć pri kočenju u hitnim situacijama, ISOFIX, itd.

Peugeot 301 koristi motore i mjenjače iz drugih modela u Peugeotovoj gami, a poslije 208, koji će profitirati od nove game benzinskih motora s tri cilindra (1.2 VTi). Novi 301 ima modernu opremu za udobnost (elektronsku klimatizaciju, autoradio MP3 s Hands Free Bluetooth i USB priključkom, daljinsko otvaranje prtljažnika, stražnje parking senzore, itd.) koji osiguravaju odličan nivo udobnosti u kabini.

Peugeot 301

Novi Peugeot 301, proizvodi se u eVropskoj tvornici u Vigu (Španjolska).

KOMENTARI