instant fap
NaslovnicaUncategorized

U srednjoj školi snimak mature prekinuo amaterski pornić

U srednjoj školi snimak mature prekinuo amaterski pornić

Porodica i prijatelji maturanata ostali su šokirani, nakon što je snimku mature prikazanu u školi prekinuo amaterski pornić jednog od učenika.

U srednjoj školi u danskom gradu Hellerup okupilo se oko 450 gostiju, kako bi proslavilo maturu s maturantima. Za goste, uglavnom roditelje i članove porodice, bio je pripremljen i video materijal, koji je trebao prikazati kako su se proveli u toj školi u protekle četiri godine.

Snimke druženja, predavanja, sportskih takmičenja i zabave, prekinula je amaterska snimka seksa jednog od učenika s nepoznatom ženom, prenosi The Copenhagen Post. Svi prisutni ostali su u šoku, a snimka je odmah prekinuta, prenosi dnevnik.hr.

Uprava škole priznala je kako su za montiranje videa bili zaduženi maturanti, koji su pokazali interes za medije, ali je neko od njih očito odlučio napraviti posljednju neslanu šalu prije upisa na fakultet.

“Nećemo poduzeti zakonske korake, jer je ipak bila riječ o šali, no učenik će biti kažnjen u okviru školskih disciplinskih mjera”, istaknuo je direktor Jorgen Rasmussen.