U Starom Majdanu obnovljen objekat mjesne pošte

HomeUncategorized

U Starom Majdanu obnovljen objekat mjesne pošte

Osam novih projekata u Sanskom Mostu

U Starom Majdanu je priređena skromna svečanost povodom završetka građevinskih radova na obnovi zgrade mjesne pošte.Ovaj objekat je u proteklom periodu bio u lošem i oronulom stanju te se u međuvremenu pristupilo njegovoj adaptaciji.

Sredstva za izvođenje radova osigurali su preduzeće „BH Pošte“ i Općina Sanski Most, dok su doprinos realizaciji ovog projekta pružili i mještani koji su se organizirali kroz dobrovoljne akcije. Urađeni su unutrašnji i vanjski radovi, zamjenjeni krov i stolarija, te su tako stvoreni mnogo bolji uslovi za rad zaposlenika, kao i pružanje poštanskih usluga komitentima.

Predstavnici Mjesne zajednice Stari Majdan zahvalili su ovom prilikom federalnom poslaniku i počasnom gradonačelniku ovog mjesta Asimu Kamberu, koji je inicirao i osigurao realizaciju ovog projekta.

On je ovom prilikom zahvalio mještanima Starog Majdana na njihovom doprinosu u realizaciji ovog projekta, te istakao kako će u narednom periodu uložiti trud u nastojanju da se s viših razina vlasti osiguraju sredstva za rekonstrukciju i sanaciju lokalnog puta u ovom mjestu koji je trenutno u prilično lošem stanju

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0