instant fap

U toku asfaltiranje Oslobodilačke ulice

U toku asfaltiranje Oslobodilačke ulice

U toku su radovi na asfaltiranju Oslobodilačke ulice koja prolazi kroz naselje Hrast, u Mjesnoj zajednici Zdena. Radi se o još jednom infrastrukturnom projektu koji se realizuje zajedničkom saradnjom mještana pomenutog naselja i općine Sanski Most.

Radovi na asfaltiranju ove saobraćajnice u dužini od 800 metara započeli su juče, te je tokom jučerašnjeg dana novim slojem asfalta presvučen veći dio planirane dionice. Kišno vrijeme i nepovoljni vremenski uslovi koji su vladali tokom današnjeg dana, onemogućili su izvođače radova da sve poslove obave do kraja, međutim, mještani se nadaju da će tokom sutrašnjeg dana biti znatno povoljnije vremenske prilike, te da bi svi planirani radovi sutra mogli biti okončani, kada će biti upriličen i svečani otvor puta.

Zahvalnost zbog pomoći na realizaciji ovog infrastrukturnog projekta upućena je lokalnim vlastima, kao i federalnom zastupniku Asimu Kamberu, koji je podržao inicijativu mještana o izgradnji ovog puta.

Mještani Hilmija Safić i Sead Ćehajić su istakli kako će realizacijom ovog projekta kvalitet života u ovom naselju biti podignut na mnogo viši nivo.

Ovo je samo jedan u nizu projekata koji se u posljednje vrijeme implementira na području naselja Hrast i Mjesne zajednice Zdena, kojima se nastoje poboljšati životni uslovi u ovom mjestu koje broji oko 70 domaćinstava.

KOMENTARI