instant fap

U znak protesta protiv zabrane golotinje skinula se gola u sred gradske vijećnice

Aktivistica Gypsy Taub nedavno je slikovito je predočila svoj stav da je zabrana golotinje u javnosti neprirodna. Naime, dok je sudjelovala u raspravi s članovima odbora za gradsku sigurnost, Taub se u gradskoj vijećnici San Francisca skinula potpuno gola, prenosi San Francisco Chronicle

“Golotinja neće uplašiti ili ozlijediti malu djecu, jeste li ikada vidjeli dijete da plače nakon što je vidjelo golu osobu? Ne, djeci je golotinja smiješna. Ona ih ne traumatizira. Normalna je i prirodna. Osporavanje našeg prava da budemo goli je napad na ljepotu, ljubav, slobodu i umjetnost. On je neustavan i anti-američki”, objasnila je Taub prije skidanja. Svoj stav nastavila je braniti u “Evinom kostimu” no uskoro su je iz prostorije odveli zaštitari.

“Golotinja nikome nije naudila, ono što nanosi zlo su postupci, a ne nenošenje odjeće. To što su bili odjeveni nije zaustavilo ljude da seksualno zlostavljaju druge niti da ih siluju, kao što nošenje odjeće nikoga nije izuzelo od silovanja. To nikakve veze nema s odjećom nego s djelima”, rekla je dok su je odvlačili iz prostorije.

http://www.youtube.com/watch?v=Dm_8P7ILRVI&feature=player_embedded

KOMENTARI