instant fap

Učitelj umjetnosti rekao da je njeno slikanje “pogrešno” – Twitter se nije složio

Učitelj umjetnosti rekao da je njeno slikanje “pogrešno” – Twitter se nije složio

Kćerka Gemme Leighton , šestogodišnja djevojčica je učestvovala u radu umjetničkog kluba kao jedne od vannastavnih aktivnosti škole.

Gemma Leighton napisala je na Twiiteru, vrlo ponosna:

“Moja kći naslikala je ovu nevjerojatnu scenu.” Objavila je crtež koji prikazuje stazu i drvored.

U nastavku je otkrila i ovo: “Njen  nastavnik likovne kulture rekao je da je to pogrešno nacrtala?! Ne možete pogrešno napraviti umjetnost! Bila je jako uznemirena jer obožava crtati.”

Zamolila je ljude na Twiteru da njenoj kćeri Edie pruže podršku i mnogi su se vrlo rado odazvali tom pozivu. Mnogi su pohvalili rad šestogodišnjakinje te su je ohrabrili da ne odustaje.

Njena molba dobila na mnoštvo odgovora, prikupivši više od 71.000 lajkova, 8.000 komentara i 5.000 retvitova za manje od 24 sata.

Mislim da je razvalila“, jedan je od komentara.

“Edie, tvoja je slika lijepa, privlačna i provokativna te me tjera da poželim prošetati točno unutar nje. Puno je stvari, ali definitivno nije pogrešno”, poručila joj je druga korisnica Twittera.

“Kad sam bila u srednjoj školi, nastavnica engleskog jezika rekla mi je da prestanem pisati pjesme koje se rimuju jer su previše djetinjaste. Ipak nikad nisam prestao, a stvaranje pjesmica u rimi je bilo moja karijera više od 20 godina! Tvoja slika je savršena! Samo tako nastavi! Ne brini se što netko drugi misli”, još je jedna od poruka ohrabrenja koje je djevojčica dobila.

Također, pojedinci su napisali kako im se crtež malene Edie toliko svidio da su ga odlučili staviti na zaslone svojih mobitela i kompjutera, a drugi su joj poručili da bi rado i platili za ovakvo umjetničko djelo te da ih njezin stil crtanja podsjeća na neke od slavnih slikara, piše The Independent.

Ponosna mama je bila oduševljena reakcijama ljudi te im je poručila: “Pomogli ste mi inspirisati moju djevojčicu i ne mogu vam dovoljno zahvaliti na tome.”

KOMENTARI