instant fap

Udari bure na Jadranu i do 180 km/h, trajektne linije u prekidu!

Zbog prevrnute prikolice na Jadranskoj magistrali ( D8) kod Crikvenice promet je prekinut te se vozi kroz grad, javlja HAK. Zbog bure su za sva vozila zatvorene dionica A1 između čvorova Gornja Ploča i Posedarje, Paški most, Krčki most, državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački i dionica Riječke obilaznice: Orehovica-Škurinje.


Također, zbog bure su u prekidu trajektne linije prema otoku Rabu (Stinica-Mišnjak), prema Pagu (Prizna-Žigljen), prema Cresu (Brestova-Porozina), te katamaranske linije na riječkom području.

Državni hidrometeorološki zavod je upozorio da će na Jadranu danas puhati jaka i olujna bura (brzina vjetra 70 do 100 km/h) koja će na sjevernom dijelu na udare biti i orkanska (brzina vjetra na udare 150 do 180 km/h).

Inače, u ostatku Hrvatske kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima.

Zato ako ste planirali godišnji odmor, možda je bolje da ga odgodite.

KOMENTARI