instant fap

Ugledni liječnik upozorava: Ronaldo ne bi trebao igrati protiv Cityja

Ugledni liječnik upozorava: Ronaldo ne bi trebao igrati protiv Cityja

Portugalac Cristiano Ronaldo još uvijek se nije do kraja oporavio do ozljede mišića, ali prema posljednjim najavama iz Madrida trebao bi biti u sastavu za večerašnji duel protiv Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na Bernabeu.

Ipak, da sve ne bude bajno za Kraljeve pobrinuo se poznati liječnik Mikel Sanchez koji je zadužen za zdravstveni karton jednog od najboljih nogometaša na svijetu i prvo ime Real Madrida.

Osim o Ronaldu, Snachez se brine i o španskom teniseru Rafaelu Nadalu.

Sanchez je nedavno obavio pregled Ronalda, a ono što je vidio definitivno se neće svidjeti navijačima Rela ali ni društvu iz lože stadiona u Madridu.

Mikel-Sanchez
Dr. Mikel Sanchez

Naime, ugledni je liječnik preporučio Cristianu da odgodi povratak na teren i da ne igra susret protiv Cityja s obzirom da je itenzitet puno veći nego na trenizima te je samim time i mogućnost ozljede puno veća.

Sanchez tvrdi kako postoji veoma velik rizik od ponovne ozljede koja bi u nekom slučaju čak i mogla ugroziti karijeru Portugalca, ali odluka je na Ronaldu.

Također, valja napomenuti kako Sanchez nije jedini stručnjak koji je savjetovao Ronaldu da propusti uzvrat Lige prvaka. Slično mu je savjetovao i Jose Noronha, specijalist koji je svojedobno operisao Pepea i Radamela Falcaa.

KOMENTARI