instant fap

„Uhapšen Fazir Vukalić, za Asimom Kamberom se traga…

„Uhapšen Fazir Vukalić, za Asimom Kamberom se traga…

8:00 je sati, ponovo mi zvoni mobilni telefon, pozivni sa 066, pretpostavljam ko je. Mirjana iz SIPA-e ponovo zove sa novom naredbom tužioca Hasanspahića. Da se vratim iz Sarajeva, ali ne u Sanski Most nego u Banjaluku. U sjedište državne agencije za istrage SIPA-e. 

Što ja ponovo rezolutno odbijam. Usput Mirjanu obavještavam da ću sam otići u prostorije Tužilaštva BiH u Sarajevu i staviti se na raspolaganje predmetnom tužiocu g. Ćazimu Hasanspahiću. Gospođa Mirjana pomalo zatečena mojom tvrdoglavošću, obavještava me kako će o ovom mom stavu upoznati tužioca.

Revnosni i agilni Avdo Avdić je malo zakasnio na prizorište. Kod parkinga samoposluge na Trgu ljiljana uz Sanu ga je srdačno dočekao nesuđeni bankar i milioner Muhamed Zekotić.

Avdo je smatrao da će njegov privatni portal istraga.ba taj dan kapitalizirati snimku moga hapšenja. Njegova su očekivanja taj dan ipak bila naivna. 

Veći broj novinara iz redakcija elektronskih i printanih medija me zove. Uglavnom se ne javljam, ali donosim odluku dati izjavu za lokalne medije i portale u Sanskom Mostu. 

Dopisnica federalne televizije iz Bihaća Enesa Hrustanović mi se javlja i moli da se javim njenoj urednici Jadranki Milošević kako bih dao izjavu za FTV, što ja i činim.

Pročitajte više na https://asimkamber.com/uhapsen-fazir-vukalic-za-asimom-kamberom-se-traga/

KOMENTARI