Ukrajinski tenisač koji je otišao u rat oženjen je Ruskinjom: “Njoj je to izdaja”

HomeSport

Ukrajinski tenisač koji je otišao u rat oženjen je Ruskinjom: “Njoj je to izdaja”

Bašić u drugom kolu turnira u Tashkentu

SERHIJ STAHOVSKI, ukrajinski tenisač koji je karijeru završio početkom ove godine porazom na startu kvalifikacija Australian Opena, kao dobrovoljac brani Ukrajinu od ruske invazije. Prije desetak dana Stahovski je imao obiteljsku dramu jer je njegova supruga Anfisa Bulgakova Ruskinja. Unatoč svemu, odlučio je otići u Kijev i braniti svoju domovinu.

“Supruga mi je bila ljutita, razumjela je moje razloge i odluku, ali za nju je to bila izdaja. Razumijem sve. Nismo rekli djeci kamo idem, ali razumjet će uskoro sami. Nadam se da ću ih ponovno vidjeti i ispričati joj se zato što sam otišao u vojsku”, rekao je bivši tenisač.

Podržala Ukrajinu

Supruga nije bila bijesna zbog toga što je Stahovski otišao u rat protiv njezinog naroda, nego jer ostaje sama s djecom. Na društvenim je mrežama podržala Ukrajinu. 

“Imamo troje djece i nije mi bilo lako otići u rat, ali da sam ostao kod kuće i nisam otišao u Ukrajinu, osjećao bih se krivim. Ovako mi je žao jer sam ostavio svoju obitelj. Bili smo u Dubaiju na odmoru kad je rat započeo i nitko nije mogao ni sanjati da će se ovako razviti situacija”, rekao je Stahovski.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: