instant fap

Umjesto suncokreta starac posadio kanabis

Jedan je njemački farmer iz Mömbrisa želio na svojem imanju posaditi suncokret. No, umjesto visokog žutog cvijeća, na farmi 74-godišnjeg Bavarca na kraju je niknulo polje kanabisa.

To su primijetili “brižni” farmerovi susjedi koji su odmah pozvali policiju. Nakon što su stigli na lice mjesta, policajci su farmera upitali kako objašnjava pojavu više od 1000 preko 3 metra visokih biljaka u njegovom polju, no on, kako im je tvrdio, o tome nije imao pojma.

Naime, rekao im je kako je, osim suncokreta, posadio i ptičje sjemenke koje su ležale uokolo. No, kako se ispostavilo, ptičje sjemenke zapravo su bile mješavina suncokretovih sjemenki i konoplje, prenosi Gawker.

“Ovo se još nikada nije dogodilo u ovom području. Starac doista nije imao pojma o čemu je riječ. On je htio samo nekoliko lijepih suncokreta u svom polju”, rekao je glasnogovornik policije.

Kako prenosi Index, iako policija nije htjela otkriti ime 74-godišnjaka, obavijestili su javnost da je sav posađeni kanabis na kraju ipak morao uništiti.

 

KOMENTARI