Upozorenje za roditelje čija djeca idu na nepoznate žurke na području Ključa i Sanskog Mosta

Homeinmedia danas

Upozorenje za roditelje čija djeca idu na nepoznate žurke na području Ključa i Sanskog Mosta

Za dvije decenije Prijedor i Sanski Most prešli put od straha do prve ljubavi

U nastavku prenosim objavu koja je uznemirila mnoge ljude na društvenim mrežama. Roditelji budite oprezni i pazite šta vam djeca rade.

Malo upozorenje za roditelje čija djeca idu na nepoznate žurke/partije organizovane od strane nepoznatih lica na području Ključa/Sanskog Mosta.

Ne bi da paničarim, ali u nedjelju mi je prišla osoba koja bi htjela da ostane anonimna, vidno potrešena, te mi je prenio šta je doživio.Naime, party se organizuje tajno, po sistemu “gerila” jer se ne zna do zadnjeg trenutka gdje je i šta se dešava.

Koriste INSTAGRAM SPOTTED Sanski Most/Ključ kako bi dali koordinate dešavanja u zadnjem trenutku.Ono što je čudno u svemu ovome, bar kako mi prenosi osoba, sama negativna energija kada se dođe na lokaciju te konstantni pristisci osoba koji su organizatori.Za ovaj vikend lokacija je bila Lanište, prema Ključu, koordinate vikendice “From (44.7683867,16.6456957) Ključ na M15.” na samom razgraničenju RS-a i Federacije, što me dodatno zabrinulo, kud baš na samom razgraničenju.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0