instant fap

Uređenje vrtića u Sanskom Mostu

Članovi Asocijacije mladih SDA proveli su ovih dana aktivnosti oko uređenja prostorija dječijeg vrtića „Krajiška radost“ u Sanskom Mostu.

Mladi iz ove političke partije  realiziraju veliki broj akcija koje imaju za cilj unaprjeđenje života u lokalnoj zajednici. Jedna od takvih akcija realizirana je u proteklom periodu. Članovi Asocijacije mladih SDA okrečili su i temeljito očistili prostorije dječijeg vrtića „Krajiška radost“ u Sanskom Mostu.

Na ovaj način boravak predškolske djece u ovoj ustanovi u narednoj školskoj godini biće mnogo ugodniji i prijatniji.  „Asocijacija mladih SDA nastavlja sa svojim aktivnostima, rado smo se odazvali i sudjelovali u ovoj akciji i što možemo doprinijeti uređenju ovog objekta za naše najmlađe.“, rekao je Amir Pašalić, jedan od učesnika akcije.

Direktorica ove predškolske ustanove, Bera Grozdanić, izrazila je zahvalnost Asocijaciji mladih SDA istakavši kako su se oni prvi odazvali kako bi se pomenute aktivnosti realizirale. U narednom periodu omladinska asocijacija SDA najavljuje realizaciju još nekolicine projekata koji će biti usmjereni ka izgradnji sadržaja za najmlađe stanovnike Sanskog Mosta i stvaranju ljepšeg okruženja za njihovo odrastanje.

[flagallery gid=53 name=Gallery]

 

KOMENTARI