USKORO Upoznajte Sanski Most kroz novu web stranicu

Homeinmedia danas

USKORO Upoznajte Sanski Most kroz novu web stranicu

KES “CONDOR”: Nije teško biti čovjek..

Planirate li u dolazak u Sanski Most? Možda ga već jako dobro poznajete, ali ga želite vidjeti drugim očima? Ako ste ljubitelji avanturica, ali i mobilnih uređaja, vjerojatno će vam se svidjeti nova stranica koja će uskoro biti predstavljena.

Visit Sanski Most je #startup, osnovan s ciljem produljenja turističke sezone u našem gradu, kao i ponude novih, inovativnih i kreativnih turističkih sadržaja, kojima će se revitalizirati i/ili staviti u funkciju nedovoljno iskorišteni turistički kapaciteti. Sve to činit će se kroz promociju i plasiranje najbolji sanskih proizvoda kako bi se potaknulo ulaganje u kvalitetu i pozicioniranje samog grada kao destinacije visoke kvalitete.

Kako je turizam trenutno najbrže rastuća privredna grana, Visit Sanski Most ima za cilj da unaprijedi turističku ponudu, čineći Sanski Most jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u našem kantonu.

Ukoliko imate ideju koja će na najbolji način predstaviti Sanski Most na usluzi je email adresa [email protected], a ukoliko već sami organizujete događaj informacije možete dostaviti na istu email adresu.

Uskoro očekujte našu posjetu, kako bi Vas na što bolji način upoznali sa aktivnostima projekta i predstavili vaš rad za koji očekujemo da će biti dio ovog važnog projekta.

#sanskimost #visitsana #sanavisit

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0