instant fap
Naslovnicainmedia danas

Uspjeh mladih iz Sanskog Mosta: Anes i Smail pokreću vlastiti IT posao

Uspjeh mladih iz Sanskog Mosta: Anes i Smail pokreću vlastiti IT posao

U cilju promoviranja uspjeha mladih iz Sanskog Mosta, želimo vam predstaviti jedan u nizu projekata dvojice entuzijasta i softverskih developera, Anesa i Smaila. Obojica potječu iz Mahale i već ostvaruju značajne uspjehe na međunarodnoj sceni.

Anes i Smail, dva ambiciozna studenta informatike, odlučili su spojiti svoja znanja i iskustva kako bi pokrenuli vlastiti posao. Anes trenutno studira na Internacionalnom Univerzitetu u Sarajevu, dok Smail pohađa Hochschule Esslingen u Njemačkoj.

Na kraju svojih akademskih putovanja, ovi mladi inovatori odlučili su se posvetiti dizajniranju web stranica i pružanju raznovrsnih IT usluga. Sa skoro završenim studijem, imaju solidnu osnovu koju žele iskoristiti za stvaranje kvalitetnih rješenja za svoje klijente. Njihova strast i posvećenost prema IT industriji ih motivira da ponude vrhunske usluge.

Svoj novi poslovni poduhvat pokrenuli su pod imenom SKAB Digital. Kako bi uspješno započeli svoje putovanje, potrebna im je vaša podrška. Svaka mala reklama ili preporuka bi im puno značila.

Za više informacija i pregled njihovih radova, možete posjetiti njihovu web stranicu na skabdigital.com ili ih kontaktirati putem emaila na [email protected]. Uvijek su otvoreni za nove ideje i prilike za suradnju.

Kontakt:
Web: skabdigital.com
Email: [email protected]
Telefon: +387 61 057 028 (Anes) / +49 1514 121 3865 (Smail)

KOMENTARI