instant fap

Uspješne žene se sve češće upuštaju u ljubavne afere

Moćne i uspješne poslovne žene koje dobro zarađuju sve su češće spremne koristiti sve svoje oružje pri zavođenju muškaraca, no ne kako bi pronašle ljubav života, već se zabavile u aferi ispunjenoj strastvenim seksom.

Naime, i žene su otkrile da je moć snažan i učinkovit afrodizijak te se sve češće, baš kao i muškarci, upuštaju u ljubavne afere. Za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu.

Profesor Joris Lammers s nizozemskog sveučilišta Tilburg proveo je istraživanje na 1.500 čitatelja jednog poslovnog časopisa te došao do zaključka da sklonost nevjeri i prijevari raste sukladno s povećanjem moći. Baš kao i alfa muškarcima, alfa ženama su izvanbračne afere još jedan način uspjeha, te im daju opojan osjećaj nepobjedivosti, prenosi Broj1.hr.

No, zašto su žene, koje su teško postigle uspjeh na poslu, spremne sve riskirati radi malo uzbuđenja? Kao i uspješni muškarci, i žene su u velikoj mjeri ovisnici o riziku. Takav je jednostavno DNK uspješnih ljudi: skloniji su riziku i spremniji na prijevaru.

KOMENTARI