Ususret Dori 2023: Let 3, Hana Mašić, Meri Andraković i Boris Štok

Homeinmedia danas

Ususret Dori 2023: Let 3, Hana Mašić, Meri Andraković i Boris Štok

Hana Mašić poslije godinu dana otkriva..

U drugoj emisiji “Ususret Dori 2023” gostovali su Let 3Hana MašićMeri Andraković i Boris Štok. U kratkim razgovorima s voditeljicom Mijom Negovetić odgovarali su na pitanja fanova, a ponešto su i odsvirali. Ako ste emisiju propustili, možete ju pogledati i na platformi HRTi. 

Hana Mašić je diplomirala ekonomiju, no u struci je radila jako kratko. Život ju je, kako kaže, odnio u drugom smjeru, a to je muzika. Nada se da će do kraja života raditi ono što voli. 

– Malo je teži put, ali kada čovjek dobije u životu priliku da bude svoj, to treba iskoristiti, rekla je. 

Na Dori će dati sve od sebe svojom kvalitetom, vokalom i scenskim nastupom. S pjevanjem je počela kao djevojčica u zboru “Zvjezdice”. Pjesma s kojom će nastupiti na ovogodišnjoj Dori je nastala tako što su joj njezini prijatelji i profesor pjevanja pustili demo snimke. 

– Ova pjesma mi je odmah zapala za uho i rekla sam “ovo je moja pjesma, s njom idem na Doru”. Svi su mi se smijali, ali moja želja se ostvarila, rekla je. 

Od Dore očekuje puno. 

– Bilo bi suludo da kažem da ne očekujem. Baš ću sad zvučati skromno, ali očekujem pobjedu. Bilo bi suludo da kažem da ne očekujem, svatko tko se prijavio, pretpostavljam da očekuje pobjedu. To i je cijela suština. Važno mi je prikazati najbolju moguću verziju sebe, rekla je.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0