instant fap

Utakmica koja odlučuje o prvaku jeseni

Košarkaši OKK „Sane“  iz Sanskog Mosta sutra igraju najznačajniju utakmicu  u dosadašnjem dijelu prvenstva Kantonlalne lige USK za seniore.

U derbiju petog i ujedno posljednjeg  kola prvog dijela šamionata, sanski košarkaši će sutra ugostiti KK „Limometal“ iz Cazina direktnog konkurenta za osjavanje laskave titule prvaka jeseni, a možda na kraju i za osvajanje šampionske titule. Cazinjani su drugi na tabeli sa samo jednim porazom, dok su Sanjani sa četiri pobjede  jedina neporažena ekipa tekućeg prvenstva i sasvim zasluženo se nalaze na čelu tabele.
Kako nas je informisao trener OKK „Sane“, Emir Lasić, sutra se u Gradskoj dvorani očekuje dobra košarkaška predstava.
„Utakmica je značajna za oba kluba i svakako se očekuje grčevita borba. Za protivnika imamo kvalitetan sastav Limometala, a radi se o tehnički uigranoj ekipi obzirom zajedno igraju nekoliko godina. Mi spremno dočekejumo ovaj prvenstveni meč i idemo na pobjedu. Očekujem punu  Gradsku dvoranu i veliku podršku sa tribina navijača i simpatizera našeg kluba. Mogu samo obećati, da će igrači dati svoj maksimum kako bi ostvarili cilj, a to je da ostvarimo i petu prvenstvenu pobjedu“, rekao je Lasić.
Utakmica Sana –Limometal sutra počinje u 18 sati, a u 16 :30 sati snage će odmjeriti i junirske ekipe ova dva kluba.

KOMENTARI