instant fap

Užas u Njemačkoj: Tigar napao i rastrgao zaposlenicu ZOO-a, ubio ga direktor

Tigar “Atai” iz kaveza je izišao probivši se kroz jedna sigurnosna vrata koja nisu bila zatvorena na propisani način.

U Njemačkom Kölnu dogodila se nezapamćena nesreća u zoološkom vrtu. Tigar je danas prijepodne pobjegao iz svog kaveza i rastrgao 43-godišnju zaposlenicu zoološkog vrta. Veću tragediju spriječio je direktor ZOO-a koji je ustrijelio tigra prije nego što je došao u kontakt s posjetiteljima, izvjestili su njemački mediji.

Tigar “Atai” iz kaveza je izišao probivši se kroz jedna sigurnosna vrata koja nisu bila zatvorena na propisani način. Tako je dospio u stražnji gospodarski prostor zoološkog vrta, gdje se nalazila zaposlenica zadužena za brigu o životinjama. Odmah ju je napao i rastrgao. Nesretna žena vrlo je brzo podlegla zadobivenim ozljedama i preminula.

Policija je vrlo brzo stigla na intervenciju evakuiravši odmah posjetitelje zoološkog vrta. Nitko od njih u tom trenutku nije bio ugrožen jer posjetitelji nemaju pristup gospodarskom prostoru u koji je tigar pobjegao iz kaveza. Međutim, postojala je opasnost da tigar dospije u otvoreni dio kroz neki od prozora na tom objektu.

Policija je objekt nadzirala i iz zraka, kužeći u helikopteru iznad zoološkog vrta, kako ne bi izgubili opasnu zvijer ukoliko se domogne potpune slobode i pobjegne u grad. Na koncu je sve okončao direktor zoološkog vrta Theo Pagel, koji je s krova pogodio tigra iz puške većeg kalibra. Policajci koji su izišli na intervenciju svojim službenim pištoljima nisu mogli ozbiljno nauditi tigru, tako da je direktor, koristeći odgovarajuće oružje, smatraju u policiji, spriječio veću tragediju.

KOMENTARI