Vansports predstavio dvije varijacije na temu Mercedesovog modela Citan

HomeAUTO

Vansports predstavio dvije varijacije na temu Mercedesovog modela Citan

Mercedes-AMG predstavio redizajnirano izdanje modela GT 4-Door Coupé

Među dorađenim automobilima koje publika može vidjeti na Sajmu automobila/tuninga u Essenu su i dva praktična Citana iza kojih stoji njemačka tuning kompanija Vansports.

Iza naziva UrbanSportster i Georide kriju se dva dorađena Citana s kojima se njemačka tuning kompanija Vansports predstavila publici na ovogodišnjem izdanju Sajma automobila/tuninga u Essenu.

Mercedesov praktični i svestrani model koji Vansports nudi u izdanju UrbanSportster opremljen je s novim oprugama s kojima je podnica bliža tlu za 30 milimetara, a tu su i nove 19-inčne aluminijske felge i nekoliko karoserijskih elemenata među kojima se ponajviše ističe prednji spojler.

Promjene u prostranoj unutrašnjosti odnose se na novi upravljač s ravnim donjim dijelom koji je obložen kombinacijom kože i alkantre, a boja detalja na sjedištima ista je kao i boja karoserije.

Nama zanimljiviji Citan za koji u Vansportsu kažu da se ne boji silaska s asfalta krije se iza naziva Georide i sa sobom donosi elemente ovjesa s kojima je razmak između podnice i tla povećan za 30 milimetara u odnosu na serijsku verziju, a vozačici ili vozaču na „off-road“ izletima pomoći će i 18-inčne terenske General Grabber AT3 na crnim felgama Krona1.

Uz Citan Georide kupci mogu računati i na crni krovni nosač prtljaga na čijem su prednjem dijelu postavljena LED svjetla, a tu je i zanimljiva grafika na karoseriji po uzoru na topografsku kartu. Unutrašnjost je i u ovom slučaju obložena kombinacijom kože i alkantre.

UrbanSportster i Georide Vansports nudi u kombinaciji s putničkom (Tourer), ali i dostavnom verzijom aktuelnog izdanja Citana koji se nudi u kombinaciji s 1,5-litarskim turbodizelskim (95 KS) i dva 1,3-litarska turbobenzinska motora (110 i 131 KS).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0