instant fap

Vaša beba jednogodišnjak

Uzmite malo vremena, izvucite fotoalbum i prisjetite se svih čudesnih promjena kojima ste svjedočili u rastu vaše bebe posljednjih godinu dana.

Uzmite malo vremena, izvucite fotoalbum i prisjetite se svih čudesnih promjena kojima ste svjedočili u rastu vaše bebe posljednjih godinu dana. Najvažnije, proslavite što sve vaša beba može kada bude slavila prvi rođendan. Beba ima divan smisao za humor i uživa vas zadirkivati. Voli izražavati osjećaje, a posebno voli pokazivati svoje umijeće grljenja i ljubljenja.

Koja divna godina je prošla – a koje su tek nevjerojatne avanture pred vama .Bebina dostignuća ovoga mjeseca • Pije iz čaše bez pomoći • Može stajati sama nekoliko minuta • Beba dobro hoda • Maše pa-pa • Može stavljati manje predmete u veće • Razumije jednostavne zahtjeve poput “dođi” Hrana Sa 12 mjeseci vaša je beba dovoljno stara da se počne odbijati od dojenja ili bočice. S druge strane, neki jednogodišnjaci mogu pokazati smanjeni interes za hranu.

Ne zaboravite da djeca u prvoj godini života utrostruče svoju porođajnu težinu, dok u drugoj godini dodaju samo četvrtinu svoje težine. Izbijanje zubića također može utjecati na gubitak apetita. Pokušajte naći dobru granicu jedenja obroka kada je beba gladna i stalnog guranja u usta hrane kada nije gladna. Ne silite je da jede, ali uspostavite kontrolu nad njezinim međuobrocima. Vještina izvođenja “malih stvari”.

Kada budete gledali kako se vaša beba pokušava sama nahraniti, primijetit ćete kako joj se razvijaju motoričke sposobnosti. Sjetite se samo koliko je puta pokušavala pogoditi tanjur žiličicom. Sada uspijeva doći do hrane preciznošću kirurga i stavlja je u usta. Je li netko za igru? Postoji još nekoliko neodoljivijih stvari, a ne samo gledanje vašeg jednogodišnjaka kako grli svog velikog plišanog medu. Jednogodišnjaci upravo ulaze u svoja prva prijateljstva. Shvatite da je ta paralelna igra – dvoje djece se igraju jedno pored drugog, a ne jedno s drugim – sve na što je vaš jednogodišnjak spreman u ovom trenutku.

Samo za mame Sada kada je vaše dijete jednogodišnjak, možda razmišljate o daljnjem širenju obitelji. Održavanje optimalne razine tijekom godina rađanja bitan je dio majčinstva.