Važna pobjeda Rudara

HomeLokalne temeSanski Most

Važna pobjeda Rudara

Novi projekt na stadionu Rudara u Kamengradu

Jučer su naši momci u okviru petnaestog a ujedno i posljednjeg kola prvog dijela sezone 2022/23 na domaćem terenu ugostili ekipu Brnjaka.

Nakon poražavajuće utakmice u Vitezu bilo je vrlo bitno da se momci moralno oporave te da dobrom igrom pokušaju doći do pobjede protiv kvalitetne ekipe Brnjaka.

Dodatne probleme stvarao je izostanak dva standardna prvotimca Cerića i Talića.

Naši momci bili su bolji protivnik u prvom poluvremenu,stvarane su šanse međutim sve do samog kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja.

U drugo poluvrijeme naši momci kreću još ofanzivnije i agresivnije te stvaraju odlične prilike koje nažalost ostaju bez realizacije.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja te naši momci osvajaju nova tri boda te na najbolji način zatvaraju prvi dio takmičenja 2022/23.

Čestitamo momcima kao i treneru Kuželju na odličnoj prvoj polusezoni,titula jesenskog prvaka izmakla je u posljednjih nekoliko kola međutim sigurni smo da ćemo u drugoj polusezoni nadoknaditi ovaj zaostatak.

Našim navijačima i gledaocima zahvaljujemo i čestitamo na ogromnoj podršci pruženoj momcima čak i po lošim vremenskim uslovima kao što je to bilo jučer.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0