instant fap

Veče humanosti

Večeras u Gradskoj dvorani sa početkom u 18 sati se organizira „Veče humanosti“ za pomoć izlječenju teško oboljelog Adnana Sadića, nekadašnjeg igrača nogometnih klubova „Podgrmeč“ i „Trnova“. Ovaj sportsko – zabavni događaj se održava pod sloganom „Pomozimo Adi da ponovo zaigra“, a odigraće se humaniratna utakmica u kojoj se sastaju ekipe „ Ibričić i prijatelji“ – „Podgrmeč“.

ado

U predigri će utakmicu odigrati i pioniri Podgrmeča i NK Trnove, dok će u zabavnom dijelu nastupiti Azro bend i KUD Sanski Biseri. Ulaz je 5 KM. Treba istaći, da se organiziranjem pomenuta dva humana događaja posebno želi naglasiti  nezaobilazna  i neizmjerno važna uloga koju pozitivan stav i podrška okoline imaju u životu osoba oboljelih od raka, kako za nošenje s tom bolesti, tako i u samom procesu liječenja.

Kompletan kolektiv club-a Palazzo  iz Sanskog Mosta odlučio je da organizira koncert podrške, za kako kažu, svog Adu. Treba istaknuti da je sakupljeno preko 3500KM od ulaznica i prihoda cluba.

I naša poruka je: „ Nemojte zaboraviti, svaka pomoć naspram jednog mladog ljudskog života, nije ništa –  pokažimo solidarnost!

KOMENTARI