instant fap

Večeras izvlačenje parova za malonogometni turnir

Večeras izvlačenje parova za malonogometni turnir

U prostorijama Nogometnog kluba „Sloboda“ iz Mahale danas u 19 sati će se obaviti izvlačenje parova za turnir  u malom nogometu koji ovaj sportski kolektiv  tradicionalno organizuje za mlađe kategorije.
Kako su nas informisali iz Organizacionog odbora turnira, prijavljeno je 14 ekipa u svim uzrasnim kategorijama, ali se očekuje da taj broj bude i veći jer je nakoliko ekipa najavilo da će uplatu izvršiti pred samo večerašnje žrijebanje. Ove godine utakmice na turniru pod nazivom  „ONK Sloboda 2013“ odigravat će se na stadionu „Greblje“ u Mahali.  Svečano otvaranje ovog sportkog događaja i prve utakmice počinju sutra od 20 sati, a ne od 18 sati kako je ranije bilo najavljeno. Naime, do pomjeranja termina je došlo do izrazito sunčanog i vrućeg vremena. Očekuje se da turnir otvori dr. Mustafa Avdagić, načelnik općine Sanski Most .
Kako nas je upoznao Aldin Pilipović, član Organizacionog odbora turnira, sve pripreme  su odrađene prema zacrtanom planu i sve je spremno za nesmetano i bezbjedno održavanje turnira. On naglašava,  da će  dnevno na programu biti četiri do pet utakmica, u zavisnosti  od broja prijavljenih ekipa, a utakmice će se igrati i u noćnim satima pod reflektorima.
Organizator će za tri prvoplasirane ekipe u svakoj uzrasnoj kategoriji obezbjediti diplome, pehare i novčane nagrade, a nagrađeni će biti i najbolji pojedinci na turniru.
U ONK „Slobodi“ se nadaju da će tokom održavanja turnira tribine na stadionu Greblje biti popunjene do posljednjeg mjesta. Ljubitelji nogometa svakako će moći uživati u uzbudljivim utakmicama sanske nogometne budućnosti.r

KOMENTARI