instant fap

Veliki interes za „Zlatni glas Sanskog Mosta“

Veliki interes za „Zlatni glas Sanskog Mosta“

Za učešće na audiciji pjevača amatera narodne i zabavne muzike pod nazivom „Zlatni glas Sanskog Mosta“ vlada veliki interes kako u sanskoj, tako i u ostalim  općinama USK. Naime, za samo nekoliko dana koliko traju prijave kandidata, već se prijavilo 14 takmičara, a veliki broj zainteresiranih građana svakodnevno putem telefona želi saznati više informacija u predstojećem velikom muzičko zabavnom događaju. Mnogi od njih, najavljuju i svoje učešće.

Pomenimo, audiciju „Zlatni glas Sanskog Mosta“  ponovo nakon sedam godina organizuje Radio Sana, a finalna večer će se održati u četvrtak, 26. Decembra, u Gradskoj dvorani. Takmičenje je namijenjeno onima koji žele da se oprobaju u svijetu muzike i pokažu svoj talenat kroz izvođenje starih i novih hitova, te scenskom nastupu, a  samim tim izađu iz anonimnosti.  Prijave su u toku i mogu se izvršiti svaki dan na broj telefona 037/686-152. Nakon prijavljivanja, za takmičare će biti organizovana audicija, nakon koje će biti odabrani oni najbolji koji će učestvovati na finalnom takmičenju Svi kandidati trebaju pripremiti svoju omiljenu pjesmu sa kojima će se predstaviti na audijciji, a svoj hit će izvesti uz originalnu matricu.

Audicija je svakako prilika za sve ljubitelje muzike, a pogotovo one koji vole da pjevaju, da se prijave na ovo takmičenje i pokažu svoj talenat, a ujedno se odlično zabave i osvoje vrijedne nagrade. Ovom prilikom još jednom pozivamo sve zainteresovane da se prijave na ovo takmičenje i budu dio velikog muzičko-zabavnog projekta u Sanskom Mostu.

1456515_416512681809213_1788391016_n

KOMENTARI