instant fap

Vidi! Otkud džip?

Vidi! Otkud džip?

Ministar sigurnosti BiH i lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić na jučerašnji sastanak sa Živkom Budimirom došao je crnim Jeep Grand Cherokeejem, džipom koji je, koliko je javnost upoznata, u vlasništvu bivše mu firme bivše mu supruge Azre Radončić.

Naime, svoju velikodušnost Radončić je pokazao kada je bivšoj supruzi prodao sve što je imao, pa i spomenuti džip. Uvoznici ovog džipa, uz kojeg su stigla još dva iz SAD-a (što je provedeno sasvim nelegalno), još su i Besnik Keljmendi, sin i Baracku Obami dobro poznatog Nasera Keljmendija, te Agim Voša i Aslan Peci.

Jedan od blindiranih džipova je ostao u vlasništvu Naserovog sina Besnika, a drugi je registrovan na novinsko-izdavačku kuću Avaz, u tadašnjem vlasništvu Fahrudina Radončića. Treći džip, koji nije blindiran, u vlasništvu je Nasera Keljmendija.

Najzanimljivije je to što je sam Radončić kazao da blindirano vozilo koristi hotel Radon Plaza u koji dolazi visoka klijentela kojoj se ono iznajmljuje. Onda zaista ostaje nejasno zašto taj isti džip koristi on i kao ministar sigurnosti BiH? S obzirom na to da još nema pristup strogo povjerljivim podacima Ministarstva sigurnosti BiH, možda Radončić i ne zna da mu je automobil kupio/poklonio/prodao najveći balkanski kriminalac?!

Onaj isti Keljmendi za kojeg je svojevremeno kazao: “Vidite, godinama je policija pratila stvarno pogrešne ljude. Možda je taj nesretni Keljmendi sitni kriminalac”.

 

(Oslobođenje)

KOMENTARI