instant fap

“Vidjela sam sportiste kako se seksaju na otvorenom. Na travi, između zgrada”

Golmanica reprezentacije Sjedinenjih Američkih Država, Hope Solo nije bila solo na Igrama prije četiri godine u Pekingu.

„Možda sam prošvercovala slavnu osobu u sobu, to je moja olimpijska tajna“, rekla je zlatna golmanica američke reprezentacije za ESPN, pa objasnila što se događa u Olimpijskom selu tokom održavanja Igara.

„Ima jako puno seksa. To je za mnoge iskustvo koje se događa jednom u životu i žele sjećanja, bilo seksualna, na samom terenu ili od tulumarenja i opijanja. Što se dogodi u Selu, ostaje u Selu“, kazala je Solo koja nije željela otkriti sve datalje.

„Vidjela sam sportiste kako se seksaju na otvorenom. Na travi, između zgrada. Bacali su se jedni na druge i ‘zaprljali’ su se. Ako nemaš discipline onda te Olimpijsko selo jako može dekoncentrirati“, dodala je na kraju golmanica SAD-a.

I neki drugi sportisti su pričali o seksu na Igrama. Neki su imali i po tri partnerice dnevno, a plivač Ryan Lochte je utvrdio kako se seksa između 70 i 75 posto svih sportaša u Selu. A njih je više od 10.000.

 

(SCSport.ba)

KOMENTARI