instant fap

VIII zimski salon knjige: Dobri naslovi i popusti

U Gradskoj galeriji Collegium Artisticum od 12. do 14. prosinca bit će održan Osmi zimski salon knjige, čiji je pokretač i organizator TKD “Šahinpašić”.

Kao i prethodne, i ove godine, na 62 štanda naći će se preko 200 izdavača i izdanja izdavača iz cijelog svijeta. Izdavači i izlagači iz BiH su dominantni,   zatim slijede izdavači iz Srbije, pa Hrvatske (broj nakladnika iz ove susjedne nam zemlje manji je u odnosu na prošlogodišnji) i Crne Gore.

Ideja za pokretanjem, tj. organiziranjem Zimskog salona knjige sadržana je u tome da ljubitelji pisane riječi po povoljnim cijenama nabave knjižne naslove u pretprazničko vrijeme zbog toga što knjiga predstavlja i jedan od najljepših darova, tako da će popusti biti u visokim procentima.

Ajdin Šahinpašić, zamjenik direktora TKD “Šahinpašić”, kaže nam da će popusti za njihova izdanja iznositi 35, a na preuzeta 20 posto, a s obzirom na sveukupnu situaciju u kojoj se nalazi izdavačka djelatnost, knjige će se moći nabaviti po cijenama od jedne KM do… Što se tiče popratnih programa uz promocije knjiga, bit će i najava novih izdanja i…
Ulaz je slobodan i u vremenu trajanja Zimskog salona knjige vrata Collegiuma Artisticuma su otvorena svaki dan za posjetitelje od 10 do 19 sati.

Prvi posjetitelj, po običaju, bit će darovan knjigom. Medijski pokrovitelji i partneri projekta, među ostalima su i Dani, Oslobođenje, Gracija…

KOMENTARI