instant fap

Violeta donirala tri krevetića za bebe u Sanskom Mostu

Violeta donirala tri krevetića za bebe u Sanskom Mostu

Na pedijatrijski Odjel Opće bolnice u Sanskom Mostu, zahvaljujući poznatoj bh. kompaniji Violeta, danas je stigla vrijedna donacija u vidu tri nova krevetića za bebe.

Zahvaljujući donaciji, uslovi na ovom odjelu u kojem borave majke sa svojim novorođenčadima u velikoj mjeri biće poboljšani, a novi krevetići jednim dijelom zamjeniće dosadašnje, stare i po nekoliko godina. Violetina donacija potvrda je dosadašnje uspješne saradnje koju ova društveno-odgovorna kompanija ima sa zdravstvenim ustanovama na nivou cijele BiH.

Naime, svake godine ova kompanija nastoji obradovati što veći broj majki i njihovih novorođenčadi različitim vrstama poklona. S obzirom da su pedijatrijskom odjelu sanke opće bolnice u ovom trenutku bili neophodni novi krevetići za bebe, načelnica ovog odjela dr. Edina Karabeg predložila je predstavnicima Violete da se uključe u akciju njihove nabavke, što je naišlo na pozitivan odgovor, nakon čega je ova donacija stigla u Sanski Most.

[AdSense-A]

Dr. Karabeg zahvalila je na ovoj vrijednoj i korisnoj donaciji, te je izrazila očekivanja da će uspostavljena saradnja biti nastavljena i u narednom periodu. Inače, krevetići su najsavremenije izrade, funkcionalni za rukovanje i laki za održavanje, i odmah su raspoređeni u sobe u kojima zajedno borave majke sa svojim bebama.

Predstavnica Violete, Lejla Brandić, istakla je kako se radi o još jednoj u nizu donacija kojom ova kompanija nastoji pridonijeti cijeloj društvenoj zajednici. Inače, u sanskoj općoj bolnici godišnje se porodi oko 300 žena, a novi krevetići svakako će njihovim bebama uljepšati prve dane života i boravak u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

KOMENTARI