#VISITSANA Pokažimo naše ljepote

Homeinmedia danas

#VISITSANA Pokažimo naše ljepote

U narednim danima ponovo snijeg

Usred pojave pandemije izazvane koronavirusom koja je narušila sve grane ekonomije, a posebno turizam, želimo pokrenuti projekt kojim ćemo popularizirati lokalna kupališta, animirati bh. stanovništvo za domaći turizam, te doprinijeti razvoju turističke ponude poslije korone.

Sanski Most postaje zanimljiva turistička destinacija koju moramo svi zajedno promovirati.

Pokažimo svima naše ljepote, podržimo domaće i učinimo Sanu nezaobilaznim mjestom.

Ovih dan otvoreno je etno selo i restoran u predivnom ambijentu uz rijeku Sanu. Vodopad Blihe je sigurno najposjećenije mjesto u Sanskom Most. Općina najavljuje nova ulaganja u neke od najpopularnijih odredišta u našem gradu.

Osim bh turista, ova ponuda će sigurno biti interesantna i brojnim stranim turistima u budućnosti, kada se situacija u svijetu stabilizira.

Prirodne ljepote naše zemlje jednostavno ostavljaju bez riječi. Bez obzira u kojem se dijelu zemlje nalazili, svako mjesto je drukčije, jedinstveno, posebno

Pozivamo sve entuzijaste u BiH i inostranstvu da nam se pridruže.

Očekuje se da će projekat animirati lokalne zajednice da dodatno ulažu napore u brendiranje svojih područja. Samim tim, stvorit će se prilike za duže zadržavanje turista u zemlji, ali i nova radna mjesta turističkih radnika te pratećih djelatnosti poput ugostiteljstva, smještaja, trgovine itd. 

Otkrijmo zajedno sve ljepote Sanskog Mosta i pokažimo ih drugima.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0