instant fap

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled?

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled?

Pitaju me vjerujem li ja u ljubav na prvi pogled?

Kao prava romantičarka, uvjerena da na svijetu još uvijek ima pravih ljubavnih priča, bez obzira na to kako su one započele, spremno odgovaram: vjerujem!

Vjerujem i da ta jedna slučajna šetnja može postati jedna od najljepših ljubavnih priča. Ostavljeni kišobran u autobusu i dečko koji trči za djevojkom da joj ga vrati, možda je zapravo prst sudbine koja će to dvoje slučajnih nalaznika spojiti na zajedničkom životnom putu u budućnost.

Ali, nažalost, sve sam svjesnija kako sam u manjini. Ipak, odbijam odbaciti snove zbog surove stvarnosti kojom smo okruženi. I nastavljam sanjati da nisam jedina romantična duša… I nalazim istomišljenike.

Neki su se na internetu zapitali može li se zaista zaljubiti u samo dva dana?

U srce sam te zaključala, ne možeš izaći, ključić sam izgubila, ne mogu ga naći”. Ova dobro poznata spomenarska kitica na najbolji način opisuje trend među zaljubljenima koji se u međuvremenu proširio Europom.

Gradski most u Sani ovih dana od postavljanja prvog katanca polako poprima izgled ljubavnog mosta gdje mnogi parovi na ovaj način izjavljuju svoju ljubav onima koji na taj način žele izazvati pažnju. Nadamo se da i ove naše objave dolaze do njih i da se negdje u našoj Sani ljubavi i pronađu.

KOMENTARI