instant fap
NaslovnicaMagazin

Vlasnik psa nakon šišanje: Izgleda kao štakor na metamfetaminima

Vlasnik psa nakon šišanje: Izgleda kao štakor na metamfetaminima

Kad je vlasnik kujice pasmine shih tzu, Josh Pitruzzella, dozvolio svom ocu da njegovu voljenu Mimi odvede na šišanje u salon za kućne ljubimce, mislio je da će kujici uobičajeno podšišati dlaku.

Međutim, kad je ovaj student medicine iz Wheatfielda u New Yorku otišao po nju, ostao je užasnut što je Mimi ostala bez gotovo ijedne dlake.

Komentirajući da mu pas sad izgleda poput ‘štakora na metamfetaminima’ fotografiju 11-godišnje Mimi podijelio je na Twitteru i izazvao nebrojene komentare i šale na račun njenog izgleda.

pas - sisanje1

Josh je za BuzzFeed rekao da je greška bila rezultat toga što je otac uzeo jeftiniju verziju i uputio zaposlenike salona da ‘obriju sve osim ušiju i repa’. Naime, ‘lijepa’ frizura za psa stajala bi ih oko 150 dolara, a ovu koja je uključivala samo brijanje morali su platiti samo 35 dolara.

Nažalost, to je zaboravio spomenuti Joshu koji je ostao bez riječi kad je vidio psa.

‘Otac mi nije rekao da želi uštedjeti novac i jednostavno obrijati mog psa. Ali u salonu su mi objasnili što se dogodilo pa su i oni radili samo prema uputama’, rekao je.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

SO I ASKED THE GROOMER TO JUST GIVE MY DOG A TRIM AND A HOUR LATER I PICKED UP A RAT ON METH ?????

Mimi je tako postala predmet sprdnje na internetu, a Joshov je tweet podijeljen više od 12.000 puta i ima nekoliko stotina komentara. Jedan je napisao da izgleda kao da ‘već planira osvetu’.

KOMENTARI