instant fap

Vozač Emira Suljagića nokautirao Hakiju Meholjića!

Vozač Emira Suljagića, Fahrudin Hasanović, nokautirao je Hakiju Meholjića u bifeu Robne kuće „Srebreničanka“ u Srebrenici, nakon što je Meholjić optužio bivšeg partijskog kolegu Suljagića da se „prodao Alijinoj SDA¨“

Incident o kojem bruji cijela Srebrenica već dva dana, dogodio se u subotu u prijepodnevnim satima u bifeu Robne kuće „Srebreničanka“ pred velikim brojem gostiju. Bivši partijski drugovi iz SDP-a, Emir Suljagić i Hakija Meholjić, sjedili su za istim stolom, a koji minut kasnije pridružio im se i Suljagićev vozač Fahrudin Hasanović.

Prema kazivanju očivedaca, incident je isprovocirao Hakija Meholjić, šef SDP-a u Srebrenici, koji je bivšem partijskom drugu Emiru Suljagiću spočitao da je nakon napuštanja SDP-a počeo raditi za „Alijinu SDA“. Suljagić je inače koordinator akcije „Glasaču za Srebrenicu“, koja, prema (pre)glasno izgovorenom mišljenju Hakije Meholjića, „ide na ruku SDA“.

Poznat po „kratkom fitilju“, Suljagić je reagirao burno-poslao je u „neku stvar“ i kočopernog Meholjića a i njegovog partijskog šefa Lagumdžiju, na šta je Meholjić uzvratio novim uvredama garniranim sočnim psovkama.

U jednom trenutku kad je Meholjić počeo psovati „mrtvog Aliju“, korpulentni Suljagićev vozač Fahrudin Hasanović skočio je sa stolice i tako snažno pesnicom udario Meholjića u glavu da je ovaj pao na pod kao pokošen!

Dok je nemoćni Meholjić ležao na podu u polusvjesnom stanju, Suljagić i Hasanović mirno su izašli iz bifea.

Obračun bivših partijskih kolega u kojem je deblji kraj izvukao Meholjić, nije prijavljen policiji.

Slobodna Bosna

KOMENTARI