instant fap

Vozači smanjite gas!!

Na području sanske općine sutra će biti sprovedena nova pojačana kontrola saobraćaja. Kako su nas informisali iz Policijske stanice Sanski Most, akcija se izvodi na osnovu mjesečnog plana i biće sprovedena u vremenskom terminu od 10 do 13 sati na području koje pokriva ova policijska stanica.

Akcenat će se ovaj put dati na kontrolu tehničke ispravnosti vozila, zatim kontrolu važnosti registracije motornih vozila, te kontrolu nepropisnog zaustavljanja i parkiranja i pridržavanja postavljenih saobraćajnih znakova, kao i druge prekršaje.
U akciji će učestovati  tri motorizovane patrole i policajci pozornici koji će pojačanu kontrolu saobraćaja sprovoditi na dionici magistralnog puta M – 15 Novo Naselja – Šejkovača, zatim na dionici regionalnog puta  R – 405  Pobriježje – Husimovci i na području užeg dijela grada.
Iz Policijske stanice Sanski Most naglašavaju da će se osim pomenute, akcije pojačane kontrole saobraćaja sprovoditi i u narednim danima. Ujedno je upućeno i upozorenje vozačima da se pridržavaju saobraćajnih propisa, posebno kod parkiranja u užem centru grada, kako policajci na terenu ne bi bili prisiljeni provoditi kaznene mjere.

KOMENTARI