Vučić najavio da će objaviti imena krava koje daju malo mlijeka

HomeMagazin

Vučić najavio da će objaviti imena krava koje daju malo mlijeka

Neobičan događaj u Zdeni – Krava otelila trojke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je revoltiran nestašicom mleka i zato najavljuje da će lično objaviti imena svih krava koje su, u prethodnom periodu, smanjile pridukciju ove životne namirnice.

“Razočaran sam i ljut jer je država uradila sve da krave budu zadovoljne i neometano obavljaju svoju dužnost – jasan je Vučić – Pažljivo sam analizirao izveštaje ministarstva poljoprivrede i jasno je da je problem upravo u njima i da su one te koje proizvode manje mleka nego što je potrebno. Takvo neodgovorno ponašanje je potpuno nedopustivo u današnjim spoljnopolitičkim okolnostima. Ukoliko se nešto uskoro ne promeni, lično ću objaviti imena svih krava koje odbijaju da snabdevaju tržište dovoljnim količina mleka – kategoričan je predsednik.

Svi državni organi rade na rešavanju ovog problema, a najavljuje se i oštre sankcije za sve one koji su svojim delovanjem doveli državu u nezavidan položaj.

– Prilično je sumnjivo da se sve ovo dešava u vreme kad već imamo nestašice šećera, kada je krompir poskupeo preko 150 posto, cene energenata i hrane svakodnevno skaču, a tek nas čeka zima i verovatne restrikcije struje. Teško ćete me ubediti da je sve to slučajno – objašnjava Vučić – Mnogima danas smeta napredak i ekonomski rast Srbije kome svakodnevno svedočimo. Ispitaćemo sve umešane i kazniti krivce – poručio je predsednik koji je pozvao građane da pokažu strpljenje, da štede na mleku i mlečnim proizvodima i naveo da je on već prestao da pije jogurt uz burek.

Preuzeto iz satiričnog magazina NJUZ

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0