instant fap

Wi-Fi zavladao Sanom: Možete li zamisliti dan bez interneta?!

Wi-Fi zavladao Sanom: Možete li zamisliti dan bez interneta?!

Neki tvrde da mogu bez materijalnih stvari, no činjenica je da su današnji mladi za njih sve više vezani, poput mobitela i automobila.

Da smo sve više ovisni o informacijskoj tehnologiji pokazuje i podatak da mladi najmanje mogu živjeti bez interneta i TV-a. Popularni mobiteli postali su svakodnevnica ljudi koje sretnemo na ulici ili omiljenom kafiću, kada i prije narudžbe hvatamo wi-fi konekciju.

Da ne bi bili negativni, najnovijim istraživanjem otkriveno je kako je Internet uistinu korisna stvar.

Naime, 90% posto ispitanih korisnika Interneta izjavilo da je su od toga što su određenu količinu vremena u životu proveli on-line imali ličnu korist.

Međutim, bez obzira na sve prednosti posvetimo se i jedni drugima, više razgovora, druženja u “stvarnom” svijetu sigurno nam neće naškoditi. Svakako je dan lijepo početi uz pravi, a ne zamišljeni osmijeh.

Vječna razlika među spolovima…

Trećina muškaraca ne može “živjeti” bez povremene krigle piva i TV-a dok je ženama važnije maženje. Ipak, slažu se da je popis nužnosti nepotpun bez rečenice “volim te” te da je u životu potrebna određena doza nježnosti. Život nema smisla ni ako brak ne funkcionira kako treba.

Potrebitosti modernog doba:

Internet

TV

Maženje

Najbolji prijatelj

Dnevni tuš

Ljubav i dobar brak

Grijanje

Auto

Sunčane naočale

Kafa

Čokolada

Čaša vina

Povremeni plač

Bogat doručak

Odmor u inozemstvu

Mobitel

Pivo

KOMENTARI