Wizz Air od aprila uvodi novu avioliniju, ona će vas oduševiti!

HomeVijestiBiH

Wizz Air od aprila uvodi novu avioliniju, ona će vas oduševiti!

Aviokompanija Wizz Air otkazala 50 linija u BiH i regiji

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air danas je najavila novu liniju iz Tuzle do Beča, koja će biti uspostavljena 27. aprila sa tri sedmična leta – ponedeljkom, srijedom i petkom.

Iz te kompanije navode da su u odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja nastavili širiti svoju mrežu linija iz Bosne i Hercegovine, nudeći u ovoj godini ukupno 15 linija do osam zemalja dostupnih sa dva bh. aerodroma, što će dalje doprinijeti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

PR Wizz Aira Sorina Ratz je izjavila da danas objavljuju dugo očekivanu liniju od Beča do Tuzle, s početkom od 27. aprila 2018. što će predstavljati odličnu destinaciju za odmor za njihove putnike. Cijene karata će se kretati već od 39,99 KM.

Generalni direktor Međunarodnog aerodroma u Tuzli Rifat Karasalihović je rekao da je uprava tog aerodroma pozitivno prihvatila vijest o uspostavljanju linije Tuzla – Beč, što je i bio jedan od njihovih glavnih ciljeva od osnivanja aerodroma u 1998., saopšteno je iz Wizz Aira.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0